Имоти

72.000 лв.
Продава къща в Мадара

Имотът е добавен в 22:02 часа на 05/07/2021 
 Обявата е разгледана 104 пъти
Заинтересовани ли сте за този имот? Звъннете на 0898910259

Допълнителни спецификации за имота

  • Тухла
  • Гараж
  • Обзавеждане
  • Добро състояние

Описание на имота

Предлагаме едноетажна тухлена къща на плоча в с. Мадара, на 15 км от Шумен. Къщата е с РЗП 342 кв.м, разположена в парцел от 600 кв.м. Имотът е разделен на две части с два отделни входа и ремонтиран покрив. Едната част е изцяло ремонтирана, с локално отопление, настилките са ламинат, естествено дърво и теракот и се състои от антре, кухня, хол, две спални, баня с тоалетна. Предлага се с обзавеждането. Другата част се състои от входно антре и пет стаи и е за ремонт. Към имота има два гаража. Дворното място е добре поддържано, с барбекю, селскостопански постройки и много овощни дървета.
За огледи и допълнителна информация – тел. 0898910259 - Агенция „Имоти Христов”. За други оферти посетете нашият уебсайт: http://imotihristov.imotzateb.com/ или нашата страница: https://www.facebook.com/imothristov/
Предлагаме Ви цялостно обслужване, което включва безплатни консултации, съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, изготвяне на необходими документи, строителни и ремонтни дейности, оценка на разходите за ремонтни дейности при необходимост.